Jätehuoltopalvelu

Palvelemme yksityistalouksia sekä yrityksiä pääkaupunkiseudulla sekä sovittaessa muilla alueilla.
Keräämme kaiken jätteen lasista sekajätteeseen ja toimitamme ne asianmukaisesti kierrätettäväksi. Kustannustehokkuudenkin vuoksi jätteet kannattaa lajitella jo jätteen syntypaikalla. Sekajäte on kaikkein kalleinta viedä kaatopaikalle.

Tyhjennämme myös syväkeräysjärjestelmät, kuten Molok-astiat.

Jäteastioiden pesu ja huolto

Vähennä jätepisteen hajuhaittoja!

Voi tilata meiltä jäteastian pesun joko kertaluonteisena palvelu tai säännöllisesti toistuvana tilauksena. Pesemme astiat sekä sisältä että ulkoa ympäristöystävällisellä pesuaineella. Säännöllisesti puhdistettu jäteastia kestää kauemmin ja jätepistettä on mukavampi käyttää.

Jäteastioiden myynti

Myymme ja vuokraamme jäteastioita yksityisille ja yrityksille. Kotitalouksien suosimat jäteastiat ovat normaalisti kokoa 240 l. Myös pienempi 140-litrainen on usein käytössä esimerkiksi biojäteastiana. Muut koot ovat 360 l ja 660 l. Väliaikaiseen käyttöön sopii astian vuokraus, mutta pitkällä tähtäimellä jäteastian ostaminen on kustannustehokkaampi vaihtoehto. Kysy tämän päivän hinta!

Jäteastioiden lisäksi saat meiltä myös biohajoavat ja kompostoituvat jätesäkit biojätteelle.

Vaihtolavat

Vaihtolava on todettu helpoksi vaihtoehdoksi, kun täytyy kerätä isoja jätemääriä. Vaihtolavapalveluun kuuluu myös jätteiden kuljetus asianmukaiseen käsittelyyn jätejakeesta riippuen. Vaihtolavat toimivat hyvin rakennustyömailla, taloyhtiön talkoissa, remonteissa ja varastojen tyhjennyksissä.

Vaihtolava on hyvä vaihtoehto myös yrityksille, joilta tulee jatkuvasti muihin astioihin sopimatonta jätettä. Vaihtolavalla saa kuljetettua kerralla suurenkin määrän jätettä.

Muutot

Muuton yhteydessä tulee eteen tilanteita, joissa tavarasta halutaan luopua. Vanhat huonekalut ja muut ylimääräinen muuttojäte kannattaa jättää meidän huoleksemme. Haemme ylimääräiset tavarat pois ja viemme ne kaatopaikalle tai asianmukaisesti kierrätettäväksi.

Muuttoihin yms. kuljetuksiin on käytössä kaappiauto ja kuljettaja.

Palvelut

Rajamyllyntie 5
01530 Vantaa

041 545 7633
041 545 7644